Aurinko. Porkkana. Vesi. "Runoja kaikesta tärkeästä ja aikamme hulluudesta". On kulunu 8 monimutkast vuat erellisest, aikusil kirjotetust runokirjast - ja olen perhos-lintu-vaahteransiämen-miälel siit, et sain kumminki viäl aikkaseks yhren, kokonaise omankiälise runokokoelma.


Aurinko. Porkkana. Vesi. ilmestys 12.8.19 ja sen saa tilata vaik heti nimmaroituna Vanhan Rauman kirjakaupast: https://www.vanhanraumankirjakauppa.fi/tuotteet.html

Olen siit äänikirjanki tiätty lukenu - perinteise cd-muatose, mut myäski lukuaikapalvelu Bookbeatin ja Storytellin pual diginä. Livenä runot kuule tiätty parhate runokiartueel, Aurinkokiarroksel!
 
 
Kansi (mist tykkään ko orava kävyst!): Emmi Kyytsönen. WSOY.


Nii: tiätty on tulos se runokiartue kans: Aurinkokiarros lokamarraskuus 2019!Kuulin, et muatifärit on tänä vuan hempiä lila, kaino laventeli ja häivährysmäine roosa. Nii et täsä o uus kiartuejuliste, Wisa Knuutilan taitavast designikynäst: riakuvan oranssi, tulipunane, kultasenkeltane, villin sinine!

Näil eväil olen lährös kiärtämä. Aurinkokiarros o runoehtoon nimi.  Sama suameks: "S
anamaija Heli Laaksosen Aurinkokiarros on kirkasotsainen yhden-naisen-runoesitys, joka kiertää maata loka-marraskuussa 2019. Aurinko.Porkkana.Vesi. on silloin jo julki, siis uusia runoja, pulinaa, pyrkintää ja fundeerausta. TURKU! JÄRVENPÄÄ! LOIMAA! LAHTI! KUUSANKOSKI! SALO! PORI! HÄMEENLINNA! (Verkatehdas, ihan tosi!) HELSINKI! LOHJA! MYNÄMÄKI! YLÄNE! TAMPERE! Liput jo myynnissä."
 

Kato lipputiatoi ja kulkureitei: http://www.gramofoni.fi/konsertit/
 
 
Näkymissi - niin kirjakaupois ko tiän päälläki!
 

Heli