Tänä aamuste kirjotin mun Katja-ystävän lahjottaman liitumukin kylkke LAHTI ja sin mee lähretti hyvis ajoin viilettämä.

 

Menomatkal Lahte opettelin piirtämä heinäsirkoi. Olen nii hullaantunu Sami Karjalaisen heinäsirkkakirjaha (ja häne erellisse, surenkorentokirjaha kans), et tahtoisin kauhiast oppi hahmottama niitte muaro. Mut sirkat o jotenki ihan kummi, niinko niis ei olis yhtesest valittu suuntta suunnittelus. Jalk mene sin ja ton ja polvi kääntty taappäi ja sarv sojotta.

Lahre Sibeliustalo ol sit vallottava paik! Koko meinas kylläki peljästyttä - ei see ol runonkirjottajal mikkä nauru asi, ko 1000 ihmist orotta ove ravos, et kosk esitys alka.

Kyl mul oikkiast ol ilomiäl, joskus meina vaa jänskätys voitta.

Esiintymissali ol valtava ko kerrostaloalue paitsi et kaunimp. Otin kolmannen kerroksen parvelt kuvan lavarakennuksest.  Kuulin, et joillaki ol ollu teatterkiikarei mukan...

Kaiken keskel tehti viäl piäni lisäkuvauksi mun suven alus ilmestyvä runodvd:t varte. Tual kaukasuures Kiviojan Marko teke haastattelu Indicon Teast.

Myäski henkilökunt kaikkines Päivines ja Minnoines ja Henkkoines ja Julleines ja Simoines ja Harreines ol mukavaist ja ossavaist. Meijä oma väki sai ain appu, ko tarvitti, anelemat!

Yhre ainokaisen korjattavan asian meijä ohjelmatoimiston tarkka silmä lait merkil: pukuhuaneis ei ol naulakoi. Ei artisti voi ol ilma naulakko! Ei mistä mittän tul, jollei hän voi ripusta. Ei sen tarttis mikkä design-esine olla, ko normaalkorkeurel oleva naula vaa esimerkiks. Toimistolt tulla ens vuan tekemä tarkastuskäynti.

Yleisö piti munt hyvi jälles - juur niinko keika alkunauhas Ippa toivo.

Kännykameroitaki olis tarvinnu viis, et kaik olis saatu kuvatuks. Täsä o nyy 3 eri suunnalt. Keskmäises äänimiäs moikka. Jossa joukos o myäs Masa Hollolast.Kukka ei usko, ko kerron kummossi tuamissi mul onnekkal jälles tuatti: Huapamato! Virkattu tiskirätti! Liljakimppu! Kouvolan lakritsei!

Purkuhomma käve rivakast, ko ol somat Miia ja Minna -nimiset kaksossiskot raatamas. Täsä mene ledivaloi pakettiauton uumeni:

 Viäl kerra pyykit huiskutta kuulijakunnal - Turus sunnuntain, kellot kesäajas.