Nii, ei see nii arvotuksellist ol, ko mitä otsikko antais ymmärttä: Iloks ja riamuks mun perunavisioni on kelvannu nii hyvi Rymättyläs, Vihris, Mynämäel ja Pöytyäl, et ei sinne enä kettä mittä mahru!

Hyvinkääl hyvä tilanne, juur sopivaiseste on perunan kysyji ja lautassi. Käpyläs, Salos myäski tasapaino, mut Jyväskylä ja Turku nee vast veljekset o! Kesksuamalaissi toivoissin viäl lissä runoi kuulustelema, vaik sin Paviljonkil sentä jokunen tulossaki o. Turus taas jotku hullu ostiva kaik lipu! Mee soitetti sin Logomoho äkki ja vuakratti viäl liuta tualei lissä, nii et nyy o sit paikoi, silvuplee!


Huamen tiistain sit lähretä ja Rymättylä luke matkasuunnitelmas päälmäisenäs. Olen vuakrannu pualpiänen pakun, mink nimi o Juulia ja sil koitan kolhimat kolme viikko pröpötellä. Lavakuva o valla uus, tommone hullumaine ja hankala on tavotteen:

Valokuva siit ei voi otta, ko ei see ol viäl kerttaka pystys ollu kokonaisuuressas. Mut kuka nyy harjotteleman kerkke, ko suara lähetys on koko aja meneilläs...


Taas uuren kynnyksel liäväst kauhuissani, aika suures innos: kuures runokiartue alka huamen!

Nährä siäl!

 

Heli