Sain meijä vähäflik-Odelt siämenperuni ja muutamaise löysin jääkaapi alalokerost ittekki. Munakennois o hyvä kasvatta itui, siin nee saava istu ja kattella maisemi ja kehitty nii henkisest ko fyysisest.

Laitin kolm niist maaha yhreksäs toukokuut - nee kaikkist rakkaimma, siikli-merkkiset. Ei sen viljelyharrastuksen tart ain nii mahtipontist olla. Jokane voimies mukka.


Perunnanostokiartueen kunniaks näil tarttis kyl olla jokasel oma nimi, niinko tapan o.

Mää julistanki nyy SUUREN NIMIKILPAILUN käynnistyneeks!

Keksiski jokasel kolmel perunal joku hyvä ja sopevaine nimi, sukunimi tiätyst kans. Perustelui saa olla ja. Vasemmalt oikkialt. Peruna A. Peruna B. Peruna C. Noi niinko esimerkiks.

Ja voittaja (kenet mää oman ällini mukka päätän) saa... no esimerkiks vaik pääsylipun kiartueel! Katota sit voittajan toiveitte mukka, et mihen päi Suame hän tykkäis lähte. Ja voin mää jonku yllärinki keksi.

Nimikeksinnöi voi lähettä ton mun viaraskirjan sivuil taik sit fb:n pualel tapahtumasivuil tämän saman-aiheisen päivityksen kommentiks. Kustaan päivä on perinteine ja sihe saak nyy ainaki saa keksi ja ehrotella nimi siämenperunil. Ja miälelläs tiätyst yllyttä muitakin keksiskentelemä -  väes o ain voima ja viisaut.

***

Näil sivuil voi myäski ruveta seurama näitten perunitte elämä. Voi ittekses esimerkiks veikat, et kosk ensmäne leht lykkä ittes pintta. Mittä riistakamera en ol laittanu heit kuvama, mut voin itte käyrä sillon tällö nappailemas tilannepäivityksi.


Orottelemissi!


Heli
nyk. piänviljelijä